INVESTIGAȚIE. Fosta șefă antimafia nu trăiește din pizza în Italia. Firmele grupului Elenei Udrea o însoțesc pe Alina Bica la Bari

  0
  169

  La fața locului, reporterii Libertatea au descoperit că afacerea cu pizza de lângă Bari, aflată pe numele partenerului de viață al Alinei Bica, e la aceeași adresă cu una deținută 100% de Realtopfarma, companie pe numele cumnatului de facto al Elenei Udrea, Marinel Alexandrov, și a unui prieten, fostul deputat PD-L și PMP Adrian Gurzău.

  Realtopfarma din România este compania care a anunțat că va construi cartierul Transilvania Smart City din Cluj-Napoca, un proiect intens promovat, care acum e în impas, după ce firma a intrat în insolvență și a raportat pierderi de 5 milioane de euro. Dezvoltatorii de la Realtopfarma promovau facilități unice, precum livrarea la domiciliu cu drone, dar mulți cumpărători și-au cerut, între timp, avansul înapoi.

  Libertatea l-a găsit, în Altamura, la 40 de kilometri de Bari, pe directorul firmelor cuplului Bica – Busuioc, italianul Nicola Papangelo. de Răzvan Luțac (București), Adriana Oprea, Mirela Neag și Cristi Preda (Bari)

  Citeşte întreaga ştire: INVESTIGAȚIE. Fosta șefă antimafia nu trăiește din pizza în Italia. Firmele grupului Elenei Udrea o însoțesc pe Alina Bica la Bari

   

  Lasă un răspuns