Clotilde Armand : Povestea cu dosarul meu de la ANI pare halucinantă. Voi vorbi mai multe astăzi de la ora 15.00 în emisiunea ”Studio Politic” de la Digi24

0
265
Fiți atenți câteva clipe.
Povestea cu dosarul meu de la ANI pare halucinantă. În urmă cu câteva ore am fost în fața sediului ANI și am atras atenția că inspectorii ANI mi-au refuzat sistematic accesul la dosar și n-am primit nici un raport din partea instituției. N-am primit nici un semn de la ANI. În schimb, instituția a avut timp să emită un comunicat de presă de unde am aflat și eu despre ce este vorba. Sunt în situația în care am aflat dintr-un comunicat de presă că a fost sesizat parchetul și prefectul, nu mi s-a transmis nimic oficial.
Eu am pus la dispoziția inspectorului ANI toate documentele cerute și punctul meu de vedere argumentat, de ce pot conduce un proiect pe fonduri europene. Un proiect anti-șpagă la nivelul Primăriei Sectorului 1 pentru a preveni corupția în rândul funcționarilor publici.
Imediat după declarațiile de astăzi în care am atras atenția că n-am primit acces la dosar și îmi este încălcat dreptul la apărare avocatul meu a intrat în instituția ANI și a avut o nouă surpriză: ANI a refuzat din nou accesul la dosarul meu. De față cu toată presa. Ireal. O plângere făcut de fostul primar PSD este ținută la secret de ANI.
Voi vorbi mai multe astăzi de la ora 15.00 în emisiunea ”Studio Politic” de la Digi24. Vă invit să ne vizionați.

Lasă un răspuns